Kopen, verkopen, huren en verhuren van bedrijfspanden
 Toplinks
- Eigenbedrijf.startpagina.nl
- Marktplaats.startpagina.nl

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 
 Magic Cleaners voor al u soorten glasbewassing
Naam: magiccleanersalle advertenties

Soort: Aangeboden
Woonplaats: Haarlem
Datum: 09-08-2021
Referentie: 475380
Gezien: 382 x (sinds 09-08-2021)

Prijs: NOTK

Telefoon: 0233035345 *

  E-mail deze adverteerder  

Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Twitter Deel deze advertentie op Twitter

 Magic Cleaners voor al u soorten glasbewassing

Glasbewassing
Vlekkeloze ramen dragen in hoge mate bij aan een professionele uitstraling van uw pand. Maar ook voor uw eigen medewerkers is het prettig als zij door fris gewassen ramen kunnen kijken. Regelmatig glasonderhoud zorgt bovendien niet alleen voor meer professionaliteit, het verlengt ook de levensduur van uw glas.
Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen wij welke hulpmiddelen er nodig zijn en bepalen wij samen met u wanneer en hoe vaak wij langs komen. Die hulpmiddelen kunnen bestaan uit de vertrouwde ladder en wisser, maar ook uit geavanceerde technieken. Hoewel wij een globale planning met u hebben gemaakt, neemt onze planner ook altijd vooraf nog even contact met u op om de exacte plandag met u af te stemmen. Zo kunnen wij zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen.

Glasbewassing voor particulieren
M&B Cleaningservice komt ook bij u thuis om de ramen weer te laten stralen. Wij maken gebruik van een tucker-pole systeem zodat wij niet onnodig op een ladder hoeven te klimmen. Om geen strepen achter te laten op uw ramen gebruiken wij Osmose water in ons tucker systeem. En uiteraard gecombineerd met ecologische schoonmaak middelen!

Glasbewassing op maat
Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de was frequentie van het buitenglas. Samen met u stellen wij een gebouw specifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als wij toch op grote hoogte werken, signaleren wij daar direct eventuele gebreken voor u.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing
M&B beschikt over professioneel materieel om de beglazing van elk gebouw vakkundig te reinigen. Waar nodig zetten wij daarvoor telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo vinden wij voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen.

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG
Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Zij werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en planning. Goed glasonderhoud is een investering in het waardebehoud van uw bedrijfspand.

Website: www.magiccleaners.nl
Reageer op deze advertentie
Ik ga akkoord met de voorwaarden, regels en privacy statement van Bedrijfspandenmarkt.nl en geef toestemming voor het opslaan en doorsturen van mijn reactie(s) naar de adverteerder (uw e-mailadres wordt niet gedeeld). Noord-Holland
- Te huur - bedrijfsruimte- Te huur - horeca- Te huur - kantoorruimte- Te huur - praktijkruimte
- Te huur - winkelruimte- Te koop - bedrijfsruimte- Te koop - grond- Te koop - horeca
- Te koop - kantoorruimte- Te koop - praktijkruimte- Te koop - winkelruimte- Overig